Nosaltres

Moshchnyy té un significat molt clar: poderós. Establim la nostra filosofia a partir d'aquest valor, el poder, marcant-nos com a objectiu unir la funcionalitat i el disseny en productes únics. Creem gorres que destaquen per la seva comoditat, aptes per a qualsevol dia a dia i amb un toc de sofisticació.

Les nostres col·leccions són dissenyades a partir de llocs, persones o objectes, sempre amb una base cultural. En Moshchnyy ens inspirem en aquests conceptes i els plasmem amb èxit en els productes finals, la qual cosa els converteix en únics i inèdits. La Barcelona Collection és només una mostra del que seran les nostres properes col·leccions.

No obstant això, ha estat l'exclusivitat el que ha convertit en úniques les nostres gorres. D'elles se’n destaca la seva perfecta adaptació a el nou concepte de gorra de segle XXI, que va més enllà d'un simple complement de protecció solar. Moshchnyy ha aconseguit dissenyar un producte únic, que reuneix totes aquestes condicions sense renunciar a la comoditat que requereixes.
català